<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Hozzászólások: Seoblog</title>
	<atom:link href="http://seoblog.webkapu.com/comments/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://seoblog.webkapu.com</link>
	<description>Keresőoptimalizálás, keresőmarketing. Wordpress és sok más.</description>
	<lastBuildDate>Sun, 23 Jan 2011 20:20:29 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.2.1</generator>
	<item>
		<title>Base64 kódolású footerek: hozzászólás (Attila)</title>
		<link>http://seoblog.webkapu.com/wordpress/base64-kodolasu-footerek.seoblog/comment-page-1#comment-41</link>
		<dc:creator>Attila</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 23 Jan 2011 20:20:29 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://seoblog.webkapu.com/?p=133#comment-41</guid>
		<description>Rendkívül hasznos tanács, köszönöm!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Rendkívül hasznos tanács, köszönöm!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Domain spammerek: hozzászólás (admin)</title>
		<link>http://seoblog.webkapu.com/linkepites/domain-spammerek.seoblog/comment-page-1#comment-40</link>
		<dc:creator>admin</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 16 Jan 2011 19:35:38 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://seoblog.webkapu.com/?p=147#comment-40</guid>
		<description>Umoka, sajnos vannak ilyen cégek. Én hiteles oldalt ismerek, amelyik minimum 31 domainnel próbálkozik értékesíteni (ennyit ismertem, mielőtt le lettek tiltva).

Csak egy dolgot lehet tenni ellenük, hogy kidobni a linkjeiket a saját katalógusból (későbbi észlelés esetén) vagy eleve fel sem venni a második számútól. Ha meg más linkkatalógusnál szerkeszt az ember, akkor a főszerkesztőknek szólni és akkor központilag lesznek tiltva.
Egy idő után majd rájönnek, hogy bejövő linkek nélkül nem sokat ér a sok domain.

A fenti céghez egyébként én is külön sablonlevelet csináltam.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Umoka, sajnos vannak ilyen cégek. Én hiteles oldalt ismerek, amelyik minimum 31 domainnel próbálkozik értékesíteni (ennyit ismertem, mielőtt le lettek tiltva).</p>
<p>Csak egy dolgot lehet tenni ellenük, hogy kidobni a linkjeiket a saját katalógusból (későbbi észlelés esetén) vagy eleve fel sem venni a második számútól. Ha meg más linkkatalógusnál szerkeszt az ember, akkor a főszerkesztőknek szólni és akkor központilag lesznek tiltva.<br />
Egy idő után majd rájönnek, hogy bejövő linkek nélkül nem sokat ér a sok domain.</p>
<p>A fenti céghez egyébként én is külön sablonlevelet csináltam.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Domain spammerek: hozzászólás (Umoka)</title>
		<link>http://seoblog.webkapu.com/linkepites/domain-spammerek.seoblog/comment-page-1#comment-39</link>
		<dc:creator>Umoka</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 16 Jan 2011 18:58:23 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://seoblog.webkapu.com/?p=147#comment-39</guid>
		<description>Én egy olyan oldalt (tárhelyszolgáltatót ismerek), ami ugyanazt a szolgáltatást legalább 34 domainen értékesíti (lehet, hogy több is van nekik, eddig ennyiről tudok). Az árak, az értékesített szolgáltatások és az elérhetőségek (pl. telefonszámok, MSN, Skype) is teljesen megegyeznek. Viszont a megjelenés és részben a szövegezés más, de a mondanivalója ugyanaz. A domainek is ugyanarra a névre, továbbá névszerverre vannak bejegyezve. Az első 5 ajánlásnál nekem sem tűnt fel, csak nagyon nagy számba (és aránylag rövid idő alatt) küldték, ráadásul több katalógusomba. A cégnek van egy rossz (és szerintem vállalkozáshoz méltatlan) szokása, hogy olyan email címet adnak meg, amin elérhetetlenek.
Sajnos sokat nem lehet tenni ellene, el kell az ilyent utasítani. Írtam egy sablont külön nekik, azt küldöm el (az elérhetetlen email címükre).
A legrosszabb, hogy 2-3 oldal lehet fel sem tűnik, ha néhány hét csúszással küldik be. Mivel kb. 85 linkgyűjteményem van 3 linkkatalógusnál, így ha ismerős is, okkal feltételezhetem azt, hogy biztos egy másik linkgyűjteményemben találkoztam vele.
Elég szomorúnak tartom, ha egy vállalkozás ilyen módszert alkalmaz ahelyett, hogy a szolgáltatás minőségével próbálna meg jobb lenni a versenytársaknál.
Azért érdekelne, hogy milyen a minősége annak a tárhelyszolgáltatónak, akinek 34 domainre van szüksége, hogy el tudja adni a szolgáltatását.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Én egy olyan oldalt (tárhelyszolgáltatót ismerek), ami ugyanazt a szolgáltatást legalább 34 domainen értékesíti (lehet, hogy több is van nekik, eddig ennyiről tudok). Az árak, az értékesített szolgáltatások és az elérhetőségek (pl. telefonszámok, MSN, Skype) is teljesen megegyeznek. Viszont a megjelenés és részben a szövegezés más, de a mondanivalója ugyanaz. A domainek is ugyanarra a névre, továbbá névszerverre vannak bejegyezve. Az első 5 ajánlásnál nekem sem tűnt fel, csak nagyon nagy számba (és aránylag rövid idő alatt) küldték, ráadásul több katalógusomba. A cégnek van egy rossz (és szerintem vállalkozáshoz méltatlan) szokása, hogy olyan email címet adnak meg, amin elérhetetlenek.<br />
Sajnos sokat nem lehet tenni ellene, el kell az ilyent utasítani. Írtam egy sablont külön nekik, azt küldöm el (az elérhetetlen email címükre).<br />
A legrosszabb, hogy 2-3 oldal lehet fel sem tűnik, ha néhány hét csúszással küldik be. Mivel kb. 85 linkgyűjteményem van 3 linkkatalógusnál, így ha ismerős is, okkal feltételezhetem azt, hogy biztos egy másik linkgyűjteményemben találkoztam vele.<br />
Elég szomorúnak tartom, ha egy vállalkozás ilyen módszert alkalmaz ahelyett, hogy a szolgáltatás minőségével próbálna meg jobb lenni a versenytársaknál.<br />
Azért érdekelne, hogy milyen a minősége annak a tárhelyszolgáltatónak, akinek 34 domainre van szüksége, hogy el tudja adni a szolgáltatását.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Hostgator kupon: hozzászólás (backupp)</title>
		<link>http://seoblog.webkapu.com/cikkek/hostgator-kupon.seoblog/comment-page-1#comment-37</link>
		<dc:creator>backupp</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 13 Jul 2010 21:42:35 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://seoblog.webkapu.com/?p=183#comment-37</guid>
		<description>Nekem ez is működik és 9.94 dollár kedvezményt adott.
kód: wtcoupon0001</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Nekem ez is működik és 9.94 dollár kedvezményt adott.<br />
kód: wtcoupon0001</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Linkkatalógusok: hozzászólás (admin)</title>
		<link>http://seoblog.webkapu.com/linkepites/linkkatalogusok.seoblog/comment-page-1#comment-27</link>
		<dc:creator>admin</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 24 Jun 2009 17:09:40 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://seonyar2008.internetespenz.hu/?p=115#comment-27</guid>
		<description>Javaslom tanulmányozd a katalogusa.hu, a tlap.hu, de akár a lapozz.hu vagy lap.hu oldalakat. Tulajdonképpen az aldomain is teljes értékű ebből a szempontból.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Javaslom tanulmányozd a katalogusa.hu, a tlap.hu, de akár a lapozz.hu vagy lap.hu oldalakat. Tulajdonképpen az aldomain is teljes értékű ebből a szempontból.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
